Brækket arm udløste p-afgift

Kommune klar til at frafalde bøde, hvis der kan dokumenteres akut behov for lægetilsyn

Arkivfoto

Arkivfoto

HILLERØD: Da Gitte Rosenqvist fra Hørsholm mandag blev ringet op fra sin seksårige søns skole om, at sønnen var faldet og havde brækket armen, skyndte hun sig at hente ham og køre mod Hillerød Hospital.
Da de nåede frem, havde sønnen Emil store smerter og var askegrå i hovedet, men en parkeringsplads var umulig at finde, så hun parkerede uden for en p-bås, men sådan, at hun ikke er til gene for trafikken.
Meget senere - efter en tre en halv time og vellykket operation - får historien en krølle i form af en parkeringsafgift fra Hillerød Kommune - og det får Gitte Rosenqvist til at gøre opmærksom på de utålelige p-forhold ved hospitalet, skriver Frederiksborg Amts Avis.
- Der var kaos på parkeringspladserne. Folk holdt ulovligt, der blev bakket, og folk kørte forgæves rundt. Min søn var i et smertehelvede, og jeg nægter, at min søn skal være i smerter længere end nødvendigt, så jeg kørte altså ikke ud på villavejene igen for at finde en ledig plads, forklarer Gitte Rosenquist.

Klar til at frafalde bøde

Fra Hillerød Kommune, der tit har parkeringsvagter på hospitalets område, lyder meldingen, at man blot håndhæver færdselslovens regler.

- Men kan folk dokumentere, at de har haft brug for et akut lægetilsyn, så frafalder vi afgiften, siger sektionsleder Tonny Skak.
Borger- og Socialservices Opkrævning til Frederiksborg Amts Avis. Der er dog håb på vej for de plagede patienter og personalet på hospitalet. 200 ekstra p-pladser skal være på plads inden årsskiftet, og yderligere 100 pladser i løbet af foråret.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden