Brændte 33 Mars-bar af på tur i plantage

Ud i skoven for at brænde chokolade-bar af

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

UHREHØJE:Der blev brændt 33 Mars-chokolade-bar af, da Vesthimmerlands Kommune havde indbudt til årets første naturarrangement i Uhrehøje Plantage.

På trods af meteorologernes varslede regnbyger, mødte deltagerne talstærkt op - og de skulle gå turen, hvis længde svarer til den længde, man skal gå for, at en chokolade Marsbar er forbrændt og ikke lageres på kroppen. Det regnestykke gav 33 afbrændte Marsbar.

Turlederne var fysioterapeut Anne Damgaard, der instruerede i nemme motionsøvelser med skovens materialer, og naturvejleder Karin Winther fortalte bl.a. om skovens fuglekonge, der har travlt med at finde bladlus på nåletræerne.

På den grønne rute er der opsat formidlingsskilte, hvor der bl.a. også fortælles om fuglekongen. På skiltet findes en QR-kode, hvor man kan høre dens fuglestemme, hvis man scanne koden. Dette var dog ikke nødvendigt, for fuglekongen fløjtede løs, som var den bestilt.

Tour de Marsbar var årets første af tre Tour de Marsbar arrangementer.

- Vi vender tilbage igen i marts, men opfordre alle til at tage på motionstur på egen hånd, siger naturvejleder Karin Winther.

Ved naturbaserne i Jenle Plantage, Uhrehøje Plantage og ved Rosenparken i Aalestrup er der sat informationsskilte op, hvor der guides i både naturformidling og motionsøvelser.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.