Fødevarer

Braiseret spidskål

Spidskål med bacon og lækre krydderurter

Se udsendelse fra 24NORDJYSKE 4 kuverter

  • 2 spidskål
  • 150 g bacon
  • 1 gulerod
  • 1 skalotteløg
  • ½ porre
  • ½ hønsebouillion
  • Bredbladet persille
  • Smør Fremgangsmåde Urterne skæres i små fine tern og sauteres i en gryde med smør. Tern af bacon tilsættes løgene, når løgene har en klar farve. Derefter tilsætter du både af spidskål, som lige vendes rundt i gryden. Tilsidst tilsættes hønsebouillion. Dæk gryden til og lad det småsimre i 15 minutter. Server nu kålen med urter og væden som sauce. Pisk evt. saucen med lidt koldt smør og tilsæt hakket persille. Velbekomme!
  • Kommentarer


    Anmeld kommentaren

    Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

    Anmeld kommentaren

    Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

    Du skal skrive noget tekst

    Du skal skrive noget tekst