Brand i grisetransport - grise blev lukket ud

Politiet har spærret vej, mens Beredskabsstyrelsen hjælper med at fange grise

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Onsdag morgen kort før klokken 7 opstod der ildebrand i en grisetransport i Thisted. Den var på vej til slagteriet, da der opstod ild ved det ene baghjul.

- For at redde grisene valgte chaufføren at lukke nogle af grisene ud, fortæller vagtchef Jens Claumarch, Midt- og Vestjyllands Politi.

En politipatrulje på stedet vurderede, at mellem 20 og 30 grise var blevet lukket ud. Det var ved Simons Bakke og Åsvej, og politiet spærrede for trafik på Åsvej. Bilister ledes af

Oddesundvej eller Højmarken.

Beredskabsstyrelsen, som i forvejen ligger i Thisted, hjælper til med at indfange grise. Slagteriet har containere på stedet til de indfangede grise.

Ved 7.45-tiden var der ingen meldinger om, at nogle af grisene skulle være kommet noget til.

- Men slagteriet har en dyrlæge, som vil kunne vurdere, om der er nogle grise med brandskader eller måske brækkede ben, som så kan aflives på forsvarlig vis, siger Jens Claumarch.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk