Brand ved Vebbestrup: teknikere har fundet mulig brandårsag

Husets 73-årige beboer, Erik Verner Bækgaard Madsen, er fortsat forsvundet

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mellem 15 og 20 teknikere, politifolk og retsmedicinere var fredag tilbage ved brandtomten på Kraghøjvej mellem Rold og Vebbestrup. Foto: Jan Pedersen

VEBBESTRUP:Teknikere er nu færdige med endnu en undersøgelse af den landejendom på Kraghøjvej mellem Rold og Vebbestrup, der 8. marts udbrændte i en voldsom brand. Mellem 15 og 20 teknikere, politifolk og retsmedicinere var fredag tilbage ved brandtomten. Men heller ikke denne gang, har man fundet spor af den 73-årige beboer, Erik Verner Bækgaard Madsen, der har været efterlyst siden branden.

- Men det ser ud til, at teknikerne har fundet en mulig brandårsag. Jeg kan ikke afsløre resultatet før engang i næste uge. Vi vil gerne tale med familien først, men umiddelbart er der ikke noget, der tyder på, at branden skulle være påsat, oplyser politikommissær Preben Møller, Lokalpolitiet Himmerland.

Som det ser ud nu, er det ikke ret sandsynligt, at den mandlige beboer skulle være omkommet i branden, siger Preben Møller.

- Men selvom vores teknikere har foretaget flere grundige undersøgelser, kan vi ikke udelukke det fuldstændigt. Og derfor skal vi nu have en drøftelse af, om vi på mandag skal gå i gang med at grave alt ud af huset og gennemgå det nøje igen med en si. Samtidig skal vi have drøftet, om vi skal udvide det område, hvor vi allerede har søgt med hundepatrulje, siger han.

- Vi har været igennem med hunde fra morgenstunden, og brandteknikerne har været det hele igennem en gang til.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefon 114.

- Vi hører fortsat gerne fra folk, der måtte have en idé om, hvor den mandlige beboer kunne befinde sig, siger Preben Møller.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.