Brasilianere klar til kamp for VH

Mariana Costa og Larissa Araujo kan være med i Vendsyssel Håndbolds hjemmekamp lørdag mod Tarm-Foersum

Den polske keeper Marta Pietrzak, tv., får nu selskab i VH-truppen af brasilianerne Marianna Costa og Larissa Araujo.Arkivfoto: Hans Ravn <i>Hans Ravn</i>

Den polske keeper Marta Pietrzak, tv., får nu selskab i VH-truppen af brasilianerne Marianna Costa og Larissa Araujo.Arkivfoto: Hans Ravn Hans Ravn

FREDERIKSHAVN:Når Vendsyssel Håndbold lørdag eftermiddag møder Tarm-Foersum i håndboldens 1. division for kvinder på hjemmebane, kan klubbens to brasilianske spillere, Mariana Costa og Larissa Araujo, få debut i dansk håndbold.

- Papirerne er nu i orden, så under alle omstændigheder er brasilianerne med i lørdagens trup, siger VH-direktør Jan Hansen.

- Med fløjspiller Mariana Costa og playmaker Larissa Araujo klar til at spille har vi rådighed over en bredere trup, og forhåbentlig kan de også levere nogle overraskelser, for brasiliansk håndbold er noget anderledes, lyder det fra Jan Hansen.

I tabellen er VH og Tarm-Foersum placeret lige over nedrykningsstregen, så for begge mandskaber er der tale om en meget vigtig kamp.

- Vi skuffede i sidste weekend ude med et nederlag i Virum, så vi skal naturligvis ind for at hente de to point, slutter Jan Hansen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.