Brasilien spiller 0-0 på målfattig dag i Copa America

Trods øjeblikke med fint spil formåede Brasilien ikke at score mod Ecuador i holdets første kamp i USA.

TOPSHOTS-FBL-WC-2014-BRA-GER-FANS Foto: Scanpix/Tasso Marcelo

TOPSHOTS-FBL-WC-2014-BRA-GER-FANS Foto: Scanpix/Tasso Marcelo

Tilskuere og tv-seere fik ikke mange mål at hygge sig med på andendagen af Copa America, der holdes i USA. Et enkelt mål i tre kampe var, hvad det blev til.

Brasilien, der som altid regnes blandt favoritterne i turneringen, kunne lørdag ikke finde vej til netmaskerne trods øjeblikke med solidt spil og en del chancer mod Ecuador, skriver nyhedsbureauet AFP.

Kampen i Californien endte 0-0, og brasilianerne skal nu håbe på at hente flere point mod Haiti og Peru, der udgør resten af gruppe B.

Brasilien stiller i turneringen op uden flere af sine stjerner, blandt andet FC Barcelona-stjernen Neymar, som i stedet spiller OL for sit land i august.

I opgøret havde Ecuador faktisk bolden i nettet på et tidspunkt, da Alisson fik skovlet et indlæg fra Miller Bolanos i mål. Forinden havde bolden dog været ude ifølge dommeren, og det hele endte altså målløst. Tilskuerne kvitterede med buhråb ifølge AFP.

I lørdagens anden kamp i gruppe B vandt Peru 1-0 over Haiti på et mål i anden halvleg af angriberen Jose Paolo Guerrero.

Endnu en målfattig kamp var opgøret i gruppe A mellem Costa Rica og Paraguay. Ingen af holdene scorede, og dermed fører Colombia gruppen med tre point efter holdets 2-0-sejr i åbningskampen mod USA.

USA spiller i år med, fordi turneringen holdes for 100. gang. I den anledning er de bedste mellem- og nordamerikanske landshold inviteret med.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.