Brasilien vinder fodboldbrag mod Italien

Neymar scorede for tredje kamp i træk, da Brasilien vandt 4-2 over Italien ved Confederations Cup.

Brasilien vinder fodboldbrag mod Italien

Det brasilianske fodboldlandshold forsætter de imponerende takter på hjemmebane ved Confederations Cup - mini-VM - på hjemmebane.

Lørdag aften i byen Salvador vandt brasilianerne den tredje sejr af lige så mange mulige, da Italien blev slået med 4-2 i et opgør om førstepladsen i gruppe A og retten til formentlig at undgå verdensmesteren Spanien i semifinalen.

Stjerneangriberen Neymar, som i den kommende sæson tørner ud for FC Barcelona, scorede for tredje kamp i træk i turneringen.

Neymar bragte værterne foran 2-1 10 minutter inde i anden halvleg, da han sendte et frispark forbi Gianluigi Buffon i det italienske mål.

Inden 2-1-målet havde den italienske indskifter Emanuele Giaccherini udlignet til 1-1 kort efter pausen. Det skete efter en flot assist fra Mario Balotelli. Den kontroversielle angriber spillede sin holdkammerat fri med en smart hælaflevering.

I første halvlegs overtid bragte Bayern München-forsvarsspilleren Dante Brasilien i front med 1-0.

Den tidligere Lyon-angriber Fred scorede til 3-1 og 4-2 for værterne, mens Juventus-forsvarsspilleren Giorgio Chiellini kortvarigt skabte spænding med reduceringen til 2-3.

Mens Brasilien og Italien kæmpede om placeringerne som nummer et og to, så vandt Mexico den anden gruppekamp med 2-1 over Japan.

Manchester United-angriberen Javier Hernández var tæt på et hattrick for Mexico. Han scorede til 1-0 og 2-0, men brændte i sidste minut et straffespark. Med sejren sluttede Mexico på tredjepladsen og japanerne sidst i gruppen.

Confederations Cup er en generalprøve forud for VM i Brasilien om et år.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.