Bratskov opbygges til festplads

Forberedelser er i fuld gang til koncert fredag aften

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BROVST:Frem til fredag aften er der hektisk aktivitet i parken ved den kommunalt ejede herregård Bratskov i Brovst. Frivillige hjælpere fra bl.a. musikforsyningen og pigegarden er i sving for at indrette parken til koncertplads.- Vi indledte tirsdag aften, hvor alle telte blev rejst, gulve lagt og spiseborde stillet op, fortæller musikforsyningens formand Flemming Kristiansen. Onsdag aften gælder det hegn, toiletter og el på festpladsen, og torsdag monteres vand og afløb, og de mange borde skal dækkes.

1200 spisende gsæter

- Vi dækker op til 1200 spisende gæster. Der er lige nu solgt omkring 2000 billetter til koncerten med Johnny Madsen Band og Sanne Salomonsen. Jeg håber på godt 400 solgte billetter ved indgangen, lyder det optimistisk fra Flemming Kristiansen.

Hjælper i alle seks år

Blandt de mange frivillige hjælpere udefra er Lau Nielsen fra Ingstrup.- Jeg har været hjælper i alle seks år. Først på Kokkedal og nu i parken ved Bratskov. Det er det gode sammenhold bag scenen, der får mig til at komme, fortæller Lau Nielsen. - I år er jeg dog med ved selve koncerten, da jeg også er hjælper ved Skagen Festival såvel i Skovdalen, Aalborg, og i Aarhus, fortællerhan. Bofællesskabet i Skovsgård sørger for mad til hjælperne. Menuen tirsdag stod på kyllingegryde med ris, salt og hjemmebagte flutes.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.