Bredsdorff: Aalborg taber DM-finale

KIF Kolding er favorit, mener Peter Bredsdorff-Larsen, der har trænet begge klubber

Aalborg Håndbold og Mads Mensah Larsen må formentlig nøjes med sølv, mener Peter Bredsdorff-Larsen. Arkivfoto
Håndbold 8. maj 2014 13:27

AALBORG: Fredag aften i Gigantium i Aalborg spilles den første af de to kampe, der afgør, hvor mændenes DM-guld skal placeres.

KIF Kolding København kommer på besøg hos Aalborg Håndbold, og spørger man Peter Bredsdorff-Larsen, der har trænet begge klubber, er gæsterne favorit til titlen.

Et fantastisk forsvar

Det skyldes i høj grad det forsvar, der i 24 kampe i år kun to gange har lukket mere end 25 mål ind.

- KIF Kolding København kan mønstre forsvarsspillere på højeste internationale niveau og er siden sidste sæson blevet forstærket med Torsten Laen, der har kittet forsvaret endnu tættere sammen.

- Derfor er det dem, der er under pres i forhold til at skulle præstere. De må leve med favoritværdigheden, siger den kommende BSV-træner og assistent for den nye landstræner, Gudmundur Gudmundsson.

Imponeret af Aalborg

Han er dog meget imponeret over, hvad de forsvarende mestre fra Aalborg har præsteret i denne sæson, efter at man sagde farvel til en række profiler i sommerpausen.

- I forhold til sidste sæson mangler klubben jo tre store profiler i form af Kristian Kjelling, Jan Lennartsson og Johan Sjöstrand.

- Og på den baggrund synes jeg, at det er flot, at holdet igen er nået til finalen med et hold, der på papiret er svagere.

De to hold har mødt hinanden fire gange i denne sæson, og hver gang er det endt med hjemmesejr. Dermed står der uafgjort 2-2 i det indbyrdes regnskab inden finalerne, der indledes fredag aften klokken 21.15.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...