Bredsdorff stopper som assistent på landsholdet

Den tidligere Aalborg-træner ønsker ikke at forlænge sin kontrakt med det danske herrelandshold

Arkivfoto: Henrik Bo

Arkivfoto: Henrik Bo

KØBENHAVN:Danmark skal have en ny assistenttræner til herrelandsholdet i håndbold til sommer.

Den nuværende assistent, Peter Bredsdorff-Larsen, ønsker ikke at forlænge sin aftale, som udløber 30. juni, meddeler Dansk Håndbold Forbund (DHF) fredag.

Den tidligere Aalborg-træner vil hellige sig hvervet som cheftræner for Bjerringbro-Silkeborg, som han har bestredet sideløbende med sit landsholdsvirke.

- Det har altid været en fornøjelse for mig at være med omkring herrelandsholdet, og jeg har også i denne omgang været glad for samarbejdet og for at bidrage til, at Gudmundur Gudmundsson er kommet godt i gang som dansk landstræner, siger Peter Bredsdorff-Larsen i pressemeddelelsen.

- Som cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg kan jeg se frem til mange spændende opgaver i næste sæson med deltagelse i flere turneringer. Så jeg synes, timingen i forhold til at sige farvel til assistentjobbet på landsholdet er god, uddyber han.

Peter Bredsdorff-Larsen var også assistentlandstræner fra 2005 til 2012 under Ulrik Wilbek.

DHF fortæller, at der ikke er udpeget en afløser for Bredsdorff-Larsen på nuværende tidspunkt, men at den nuværende målmandstræner, Tomas Svensson, vil agere assistent i det daglige arbejde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.