Brendan Rodgers er præsenteret i Liverpool

EM-aktuelle Daniel Agger kan nu officielt kalde Brendan Rodgers for sin nye manager i Liverpool.

Brendan Rodgers er præsenteret i Liverpool

Nogen statshemmelighed var det ikke, da Liverpool fredag officielt præsenterede Brendan Rodgers som ny manager.

39-årige Brendan Rodgers, der i den netop afsluttede sæson førte Swanseas oprykkere frem til en 11.-plads i Premier League, erstatter den fyrede klublegende Kenny Dalglish, som fik sparket efter en skuffende 8.-plads.

I de seneste dage har Swansea åbent talt om, at Brendan Rodgers snart ville blive ny manager i Liverpool.

- Jeg føler mig velsignet over at have fået denne chance. Jeg er virkelig spændt og glæder mig til at komme i gang med dette spændende projekt.

- Jeg lover at dedikere mit liv til at kæmpe for klubben og forsvare principperne i Liverpool Football Club både på og uden for banen, siger Brendan Rodgers til klubbens hjemmeside.

Mange navne har været nævnt til jobbet, men ifølge klubejer John Henry var Liverpool aldrig i tvivl.

- Han var enstemmigt førstevalget. Han havde ingen problemer i forhold til det, vi ønsker at bygge op i Liverpool, siger John Henry og tilføjer:

- Vi forventer ikke mirakler med det samme, og det skal ingen gøre. Men vi tror på, at den retning, som klubben går i, vil føre den til Premier League-titler.

Swansea var i den forgangne sæson kendt for en aggressiv og angrebslysten stil, og den skal Brendan Rodgers videreføre til Liverpool, siger formand Tom Werner.

- Det er akkurat den form for fodbold, som vi ønsker her i Liverpool, siger formanden.

Liverpool har ikke oplyst, hvor lang en kontrakt Brendan Rodgers har fået. Men en række engelske medier har tidligere skrevet, at der var tale om en treårig kontrakt.

/ritzau/