Brian Holm bekræfter flirten med Fuglsang

Omega Pharma-Quick Step har danske Jakob Fuglsang i kikkerten, fortæller holdets danske sportsdirektør.

Brian Holm bekræfter flirten med Fuglsang

Der er ikke noget, der tyder på, at cykelrytteren Jakob Fuglsang får problemer med at finde sig en arbejdsgiver i den kommende sæson.

Både Sank Bank-Tinkoff Bank og Astana har erklæret sig interesserede i den unge dansker, og Omega Pharma-Quickstep viser nu også åbent interesse for Fuglsang, som er blevet marginaliseret på sit nuværende hold, Radioshack-Nissan.

- Der er kontakt mellem Quickstep og Jakob Fuglsang, siger Brian Holm, der er sportsdirektør på det belgiske hold.

Det er dog ikke Holm selv, der tager sig af kontakten med Fuglsang, men derimod Patrick Lefevre, der er chef for Quickstep-holdet.

- Det er ikke noget, jeg har med at gøre. Det bliver sådan, at Patrick Lefevre og Fuglsangs agent kommer til at snakke sammen. Jeg ved ikke, om de har gjort det endnu, men det kommer de til, forklarer Brian Holm.

Jakob Fuglsang ligger i øjeblikket i offentlig diskussion med sit nuværende hold, som valgte at vrage ham til årets Tour de France, efter at han i medierne havde talt om at forlade holdet.

Både Astana og Omega Pharma-Quickstep tror dog, at der er størst sandsynlighed for, at Fuglsang skal tilbage til Bjarne Riis og Saxo Bank.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst