Brian Holm til Contador: Kør efter en etapesejr

Chris Froome vinder nok Tour de France, så Contador kan sikre succes med en etapesejr, siger Brian Holm.

Brian Holm til Contador: Kør efter en etapesejr

Lørdagens 8. etape af Tour de France blev ren nedtur for Saxo-Tinkoff, da holdets kaptajn, Alberto Contador, blev distanceret med 1,45 minutter af Chris Froome.

Den slags glemmer man bedst med en succeshistorie, lyder opfordringen fra sportsdirektør Brian Holm (Omega Pharma-Quick-Step) til Alberto Contador.

- Taber Contador så meget, at han lige pludselig kan køre efter en etapesejr, så er det hele glemt igen for Saxo-Tinkoff. Og det kan han jo.

- Saxo-holdet har godt vidst, at det bliver svært med Froome. Det er lige som os med Mark Cavendish og den grønne trøje. Vi satser hele butikken på den grønne, men nu kan vi godt se, at det bliver svært. Vi er 100 point efter, siger Brian Holm.

- Det samlede klassement bliver jo nok Froome. Men der kommer en rigtig spændende kamp om de sekundære placeringer.

At rytteren med de afrikanske rødder distancerer sin rival Alberto Contador med næsten to minutter på 8. etape er alt andet end forbavsende for Quick-Step-sportsdirektøren.

Han ser det som et tegn på, at der ikke bliver snydt.

- Det er godt for cykelsporten, at det er på samme måde her, som det har været i hele sæsonen, siger Holm med henvisning til Skys og Chris Froomes dominans.

Chris Froome har vundet fire etapeløb i denne sæson.

- Det er det samme, vi har sagt for to-tre måneder siden til dem, der skulle køre Tour de France: Det handler om, hvor længe de kan følge med Froome.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.