Brian Steen: Jeg er skuffet

Den vragede sportsdirektør er skuffet over, at ledelsen valgte at fyre ham efter tre nedrykninger

AGF’s direktør Jan Christensen har sagt sin stilling op, og sportschef Brian Steen Nielsen (th.) er blevet fyret. Foto: Axel Schutt/Scanpix

AGF’s direktør Jan Christensen har sagt sin stilling op, og sportschef Brian Steen Nielsen (th.) er blevet fyret. Foto: Axel Schutt/Scanpix

AARHUS:Den tredje nedrykning fra Superligaen med AGF blev mere, end sportsdirektør Brian Steen Nielsen kunne holde til. I hvert fald valgte ledelsen mandag at fyre Brian Steen Nielsen, som gerne ville være blevet i klubben.

- Jeg er skuffet, men er også rimeligt afklaret med tingene. Jeg kender jo godt mekanismerne i fodboldbranchen og kender begrundelserne.

- Der har været rigeligt tryk på i de seneste uger, og hvis tanken var fyldt op med penge, kunne man nok have stået imod, men det er ikke tilfældet. Og så bliver man nødt til at reagere, siger Brian Steen Nielsen ifølge dr.dk.

Tænker over tingene

Den tidligere landsholdsspiller fratræder øjeblikkeligt i AGF og aner ikke, hvad fremtiden bringer.

- Det har jeg slet ikke tænkt over. Jeg har passion for to ting: Vin og fodbold. Så mon ikke det går i en af de retninger. Nu tager jeg en sommerferie og tænker over tingene, siger han.

Brian Steen Nielsen var aktiv som spiller i AGF fra 2002 til 2004. Året efter blev han ansat som sportsdirektør, og det endte med tre nedrykninger på blot otte år.

Ingen over klubben

- Jeg er ikke sådan en type, der kan få mig selv til at give op. Nu har klubben taget den her beslutning, og der er ikke nogen over klubben.

- Man skal lade være med at være bitter, men tænke tilbage på, hvad man har fået lov til at opleve med AGF. Der er mange ting, når jeg lige kommer hjem og reflekterer over det, og så vil jeg nok sige, at det sgu egentlig var fedt nok, siger han.

Efter de to foregående nedrykninger er AGF rykket op i Superligaen med det samme, og det, håber Brian Steen Nielsen, vil ske igen.

Har været ærlig

- Jeg håber inderligt, at de snart rykker op igen. Jeg vil glæde mig på AGF’s vegne, hvis det lykkes. Jeg kan se mig selv i øjnene. Jeg har været ærlig hele vejen. Det, synes jeg, er helt vildt fedt.

- Jeg har det godt med spillerne og staben og er ikke i bad standing, så jeg kommer også til AGF’s kampe fremover.

- Jeg skal ikke komme med gode råd. Jeg er trods alt rykket ned med den her klub tre gange og har sikkert også lavet nogle fejl undervejs. Det vil jeg lade andre vurdere, lyder det fra Brian Steen Nielsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.