Bridget Jones-stjerne svarer på rygter

Skuespillerinden Renée Zellweger er træt af mediernes og samfundets fokus på det ydre.

Da de ellers karakteristiske æblekinder forsvandt, begyndte rygterne om, at Bridget Jones-stjernen Renée Zellweger havde fået foretaget plastikkirurgi, straks at florere.

De mange rygter i medierne er den berømte skuespillerinde godt og grundigt træt af, og nu svarer hun igen i et indlæg i Huffington Post.

Den 47-årige skuespillerinde mener ikke, at hendes ændrede udseende bør starte en diskussion i offentligheden, og samtidig maner hun rygterne om plastikkirurgi til jorden.

- Det er ikke fordi, det rager nogen, men jeg tog ikke en beslutning om at ændre mit ansigt eller at få en øjenoperation.

- Dette faktum er ikke vigtigt for nogen overhovedet, men at det alligevel blev diskuteret af respekterede journalister og blev en offentlig diskussion er et foruroligende billede på samfundets fokus på det fysiske, skiver hun i indlægget.

Skuespillerinden forklarer, at hun har skrevet indlægget for at være "fair" over for sig selv. Hun opfordrer til, at medierne ikke fokuserer på personers udseende og fremtræden, og at rygtemøllen holdes i ro.

Renée Zellweger fik for alvor sit internationale gennembrud som den charmerende og kiksede Bridget Jones i filmen "Bridget Jones' Dagbog" fra 2001.

Der er siden blevet lavet en efterfølger, og nu er den tredje film "Bridget Jones' Baby" på vej til biograferne.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.