Briksen kommer til klienterne

Trine Kristensen har etableret sig med mobil alternativ klinik

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Behandlingen med nåle virker ofte her og nu. Foto: Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:26-årige Trine Kristensen har etableret sig som alternativ behandler. Det helt særlige ved hendes firma er, at det er mobilt.

Hun kalder den alternative klinik for Fru Balance, og al behandling foregår i klienternes eget hjem.

- Jeg har briksen og tasken med alle remedier med i bilen. Så kan man blot ringe til mig, så vi kan aftale, hvornår jeg skal komme, fortæller Trine Kristensen.

Som nyetableret behandler havde hun ikke så meget lyst til at investere i lokaler ”ude i byen”, og hjemme i privaten var der ikke plads. Derfor opstod idéen til en mobil klinik. Kunderne har taget godt imod idéen.

- På mange måder er det nemmere for klienterne. Jeg har selv alt det nødvendige udstyr med, forklarer Trine Kristensen.

Hun er uddannet fitnessinstruktør og oprindeligt var ønsket at supplere med et massagekursus.

- Men Ebba Thomsen fra Vendsyssel Helseskole i Hørmested snakkede godt for zoneterapi. Jeg fik zoneterapi for mine egne mavekramper og allergifremkaldt eksem i ansigtet. Gradvist blev jeg overbevist om, at jeg skulle gå den alternative vej, forklarer Trine Kristensen.

- Hvor jeg tidligere døjede meget med mavekramperne og måtte ligge i fosterstilling og jamre i timevis, kan jeg nu konstatere, at jeg kun har haft to anfald i løbet af fem år, uddyber Trine Kristensen, der fik at vide, at hun har en irriteret tyktarm og ikke galdesten, som ellers var teorien.

Nu er Trine Kristensen uddannet både som zoneterapeut og som akupunktør - med de mange varianter af behandlingsformer. Det er en god kombination, fordi akupunktur ofte virker her og nu, mens zoneterapi som regel virker bedst på længere sigt. Ofte er det en god idé med en kombination.

Fru Balance - Trine Kristensen - vurderer, at enhver form for smerter samt depression og stress kan lindres med de alternative behandlingsformer.

- Jeg begynder som regel med at bede om at se folks tunge. Tungen afslører, hvilket organ, der er årsagen til ens skavanker, fortæller Trine Kristensen.

Hun understreger, at som alternativ behandler kan man ikke gøre noget værre for kroppen og smerterne. Til gengæld kan der være hjemmearbejde forbundet med en behandling. Det kan for eksempel være kostændringer eller styrketræning, hvis man døjer med smerter i et knæ.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.