Britisk prinsesse afslører detaljer om frieriet

Prinsesse Eugenie blev meget overrasket, da hendes kæreste pludselig gik ned på knæ.

Prinsesse Eugenie var meget overrasket, da hendes kæreste, Jack Brooksbank, gik på knæ foran hende under en rejse i Nicaragua. Foto: Scanpix/Jonathan Brady

Prinsesse Eugenie var meget overrasket, da hendes kæreste, Jack Brooksbank, gik på knæ foran hende under en rejse i Nicaragua. Foto: Scanpix/Jonathan Brady

Det var en stor overraskelse for den 27-årige prinsesse Eugenie, der er barnebarn til dronning Elizabeth og datter af prins Andrew, da hendes kæreste, Jack Brooksbank, pludselig faldt på knæ.

Det afslører hun og hendes nybagte forlovede i et videointerview med BBC.

- Vi var ved en smuk sø, og der var et helt særligt lys. Jeg sagde faktisk: "Det her er et fantastisk øjeblik". Og så friede han.

- Det var virkelig overraskende, selv om vi har været sammen i syv år. Det var en stor overraskelse. Men det var et perfekt øjeblik, vi kunne ikke være mere glade, fortæller prinsesse Eugenie i videointerviewet med BBC.

Jack Brooksbank kan også tilføje, at han altså var fysisk nede på knæ.

Frieriet skete under en rejse til Nicaragua tidligere på måneden, har Buckingham Palace oplyst på Twitter.

Parret mødte hinanden, da prinsesse Eugenie var 20 år, og Jack Brooksbank var 24 år, og så slog det gnister, fortæller prinsesse Eugenie ifølge BBC.

Selve brylluppet kommer til at finde sted i efteråret 2018 i St. George's Chapel på Windsor Castle, skriver kongehuset. Det er samme sted, som prins Harry og Meghan Markle skal smedes sammen til maj.

Se videointerviewet her: http://www.bbc.com/news/av/uk-42778186/princess-eugenie-proposal-was-a-complete-surprise

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.