Britney var reservemor for lillesøster

Britney Spears' lillesøster mener, at hendes kendte storesøster støtter hende så meget, at det føles som at have en ekstra mor.

Britney Spears er biologisk mor til to børn. Men spørger man Jamie Lynn Spears, sangerindens lillesøster, har "Toxic"-sangerinden også altid fungeret som en slags reservemor for lillesøsteren.

- Der er så stor en aldersforskel mellem mig og min søster, at jeg altid har set hende som en slags ekstra mor. Hun støtter mig rigtig meget, og hun opmuntrer mig altid. Hun er min største fan, og hun dækker altid mig ryg, siger Jamie Lynn til Access Hollywood.

Aldersforskellen mellem de to søskende er ni år, og lillesøster Spears har altid set op til sin verdenskendte storesøster.

- Jeg er så stolt af min søster. Hun jagtede sin drøm, og hun laver stadig det, hun elsker. Det synes jeg, at hun skal være meget stolt over. Britneys historie motiverer mig til at blive ved med at arbejde hårdt, siger den yngste Spears, der ligesom Britney også laver musik.

Men musikken er ikke det eneste, de to søskende har til fælles. De har nemlig også begge været hovedpersoner i forskellige medieskandaler.

Britney var det for eksempel, da hun barberede sig skaldet efter et mislykket ophold på en rehabiliteringsklinik, mens Jamie Lynn blev genstand for mediernes opmærksomhed, da hun blev gravid som bare 16-årig.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.