Brød ind i hus og lagde sig til at sove

Politiet havde nok at se til ved Sindal Marked

Charlotte Bøje
Sindal Marked 2018.Foto: Kurt Bering
Sindal 14. maj 2018 14:00 - Opdateret 14. maj 2018 15:58

SINDAL: Som sædvanligt var Nordjyllands Politi talstærkt til stede på Sindal Marked - både i form af uniformerede betjente og civile betjente, som sikre god ro og orden.

En del af politiets tid gik med at holde styr på fulde folk, som ikke kunne ud af at opføre sig ordentligt i det lune forårsvejr.

I alt syv personer opførte sig dårligt, at de ligefrem fik en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen enten fordi de tissede de forkerte steder, generede andre gæster på markedet, kom i slagsmål, generede politiet - eller blot var blevet for fulde.

En enkelt 18-årig mand fra Sindal blev dog også anholdt, fordi han truede politiet i forbindelse med politiets arbejde.

Fremmed lå i sengen

En 19-årig mand fra Hirtshals havde også drukket lidt for meget alkohol, og da han på et tidspunkt blev træt, valgte han at skaffe sig adgang til et hus på Rugvænget i Sindal, hvor han lagde sig til at sove i en seng. En patrulje blev sendt ud for at vække den 19-årige, som i stedet blev puttet i detentionen. Han er efterfølgende blevet sigtet for husfredskrænkelse, oplyser politiassistent Michael Karstenskov fra Lokalpoliti i Hjørring.

Narko og knive

Politiet holdt også øje med, om der var narkotika på markedet. I alt fire unge mænd fra Vendsyssel i alderen 17-32 år blevet sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer enten i form af kokain eller hash. Der var dog kun tale om mindre mængder.

En 23-årig mand fra Ålbæk blev desuden sigtet for at have en peberspray og to knive liggende i bilen.

Politiet fik også tre anmeldelser om lommetyverier af tegnebøger.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...