Brøndby-boss lægger op til debat om aktier

Brøndbys bestyrelsesformand Sten Lerche mener, at det er oplagt at diskutere aktiestrukturen i Brøndby.

Brøndby-boss lægger op til debat om aktier

Der er bestyrelsesmøde i Brøndbys amatørafdeling tirsdag aften, og her kan der godt være et par interessante ting at diskutere.

Det fortæller Sten Lerche, der er næstformand i amatørafdelingen og samtidig sidder som bestyrelsesformand i den professionelle afdeling, som styrer superligaklubben.

Den tidligere Brøndby-direktør Frank Buch-Andersen er sammen med en række investorer klar til at smide 150 millioner kroner i Brøndbys slunkne klubkasse. Men det kræver, at Brøndby er villig til at ændre på aktiestrukturen i klubben.

- På baggrund af det, der har stået i aviserne omkring Frank Buch, så kan det godt være, at det vil komme op at vende på mødet, men det står ikke som noget punkt på dagsordenen.

- Det ville da ikke være unaturligt på baggrund af alle avisskriverierne, at der kommer en debat om det, siger Sten Lerche.

På nuværende tidspunkt er A-aktierne fordelt på færre hænder end B-aktierne, og ejerne af A-aktierne har langt mere indflydelse end dem, der ejer B-aktier.

Frank Buch-Andersen har krævet, at forskellen mellem de såkaldte A- og B-aktier skal ophæves, inden han vil investere i klubben. Sten Lerche er varsom med at komme med sin holdning på nuværende tidspunkt.

- Med aktierne? Med A og B? Jeg skal passe på, når jeg udtaler mig. Jeg har flere kasketter på. Indtil videre vil jeg helst holde det for mig selv.

- For selv om jeg udtaler mig som amatørmand, så kan det hurtigt blive udlagt, som om det er formanden for selskabet, der udtaler sig. Men jeg har en mening, understreger Sten Lerche.

Generelt er det kun godt, at Frank Buch-Andersen og andre vil poste penge i Brøndby, mener Sten Lerche.

- Det, synes jeg da, er positivt. Det viser, at vi stadig har et godt navn til trods for alle de eskapader, der har været gennem de seneste år. Det er rart at vide, at der stadig er nogen, der tror på projektet, siger Sten Lerche.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.