Brøndby-boss: Nødvendigt med flere investeringer

Superligaklubben Brøndby forventer også underskud i 2014. Klubben er nemlig ikke færdig med at investere.

Superligaklubben Brøndby kom ud af 2013 med et underskud på næsten 40 millioner kroner. Selv om klubbens ledelse og bestyrelse i en fondsbørsmeddelelse kalder resultatet for utilfredsstillende, forventer den et tilsvarende resultat i 2014.

Der skal nemlig stadig investeres.

- Med de udfordringer, vi havde for et års tid siden, blev der skåret helt ind til benet. Det gør det nødvendigt, at vi foretager en række investeringer, så vi kommer tilbage til toppen af dansk fodbold, siger administrerende direktør Jesper Jørgensen.

- Hvis vi ikke ligger i toppen af dansk fodbold, så kan vi ikke se, at vi kan drive den her forretning. Derfor er det nødvendigt at foretage de her investeringer, fortsætter Jesper Jørgensen, som også understreger, at klubben har råd til det.

I sidste sommers transfervindue investerede Brøndby rundt regnet 25 millioner kroner i nye spillere, og brugte yderligere en sum senere.

Der blev også investeret i staben omkring holdet, fysioterapeuter, diætister og meget andet, og i talentholdet, i klubbens faciliteter og i administrationen. Det er også nogenlunde de samme ting, der skal lægges penge i i 2014.

Investeringerne har givet bedre resultater på fodboldbanen og forbedret salg af både merchandise og i boderne på stadion i forbindelse med kampene.

- Vores investeringer er også nødvendige for at skabe overskud senere. Vi har investeret i det hele, og det skal vi fortsætte med, siger Jesper Jørgensen.

Med 11 spillerunder tilbage er Brøndby lige nu nummer fire i Superligaen. Klubben budgetterer med at ligge i tabellens øverste halvdel efter sæsonen og tilsvarende ved vinterpausen. Det svarer til en plads i top-seks.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.