Brøndby-boss: Vi har ikke råd til Agger nu

Jan Bech Andersen skyder sin egen drøm ned

I går sagde Jan Bech Andersen, at han går efter at hente Daniel Agger tilbage til Brøndby. I dag skyder Brøndby-formanden dog selv den drøm ned. Arkivfoto: Marie Hald/Scanpix
Fodbold 1. august 2014 12:29

BRØNDBY: Brøndby-fans skal sandsynligvis ikke gøre sig de store forhåbninger om, at klubben henter Daniel Agger i Liverpool denne sommer.

Selv om Brøndby-formand Jan Bech Andersen til Brøndby-fansitet 3point.dk torsdag udtalte, at klubben arbejder på at få midterforsvareren hjem til den storkøbenhavnske vestegn, så har Brøndby ikke pengene til at slå til lige nu.

- Det er der slet ikke økonomi til. Hvordan i alverden skulle vi kunne få det til at hænge sammen? Manden har kontrakt med Liverpool i to år endnu og tjener efter sigende omkring 50 millioner kroner om året, siger Jan Bech Andersen til ekstrabladet.dk.

- Det er utopi at forestille sig, at han skulle skifte til Brøndby nu, og det er irriterende, at det rygte skal blæses sådan op, siger formanden.

Daniel Aggers position i Liverpool er i øjeblikket uvis, da den engelske klub denne sommer har købt endnu en forstærkning til bagkæden i form af kroaten Dejan Lovren, der hentet i Southampton.

29-årige Daniel Agger spillede frem til 2006 i Brøndby, der dengang solgte ham til Liverpool.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...