Brøndby forlænger med udlejet Lyngby-profil

Rezan Corlu har forlænget med Brøndby, som han vil tilbage til, når lejeaftalen med Lyngby udløber.

Rezan Corlu har været en stor profil for Lyngby i efteråret.

Rezan Corlu har været en stor profil for Lyngby i efteråret.

BRØNDBY:Offensivspilleren Rezan Corlu har været en fremtrædende skikkelse på Lyngbys superligahold i denne sæson, og det har man også bemærket i Brøndby, som ejer Corlu.

Således har Brøndby forlænget kontrakten med den udlejede Corlu, så kontrakten gælder frem til sommeren 2023 i stedet for 2022. Det oplyser Brøndby på sin hjemmeside.

Brøndby hentede Corlu i Roma sidste år og udlejede ham til Lyngby for den igangværende sæson.

Hovedpersonen, der har fået sin fodboldopdragelse i Brøndby, mere end antyder, at han efter lejemålet skal tilbage til Brøndby.

- Jeg har udviklet mig meget de sidste par år. Først i Roma og så i Lyngby, hvor jeg i efteråret fik vist, at jeg kan gøre en forskel i 3F Superligaen.

- Den udvikling ser jeg frem til at fortsætte, og når jeg vender tilbage til Brøndby, er jeg parat til at præstere foran Sydsiden, siger Corlu med henvisning til tribunen bag det ene mål på Brøndby Stadion.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen glæder sig over, at en "Brøndby-dreng" har forlænget sin kontrakt.

- Vi hentede Rezan tilbage i sommer, fordi han havde udviklet sig under sit ophold i Roma, og i efteråret viste han for Lyngby BK, at det åbenlyse talent er ved at folde sig ud.

- Nu skal han så tage de næste skridt i sin karriere hos os, og derfor glæder vi os til at få Rezan tilbage, siger Carsten V. Jensen.

Den 22-årige Corlu har spillet 11 kampe for Brøndby og scoret et enkelt mål. I denne sæson har han for Lyngby scoret fire gange, og han er noteret for seks assister.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.