Brøndby-helt: Vi råbte og skreg i pausen

Brøndby-matchvinder Simon Makienok Christoffersen råbte og skreg i omklædningsrummet, da det stod 2-0 til AGF.

Brøndby-helt: Vi råbte og skreg i pausen

Der blev skældt ud og talt med store bogstaver, da Brøndby gik til pause ved stillingen 2-0 til AGF. Brøndby-spillernes frustrationer gav bonus i anden halvleg, hvor holdet scorede tre mål og dermed tre point.

- Vi gik alle - inklusive mig selv - enormt frustrerede til pause. Og vi råbte og skreg inde i omklædningsrummet, fordi det simpelthen ikke kunne være rigtigt, at vi ikke kunne kæmpe og fighte, når vi ikke kunne spille god fodbold.

- Det synes jeg så, at vi fik lavet om på i anden halvleg, siger Simon Makienok Christoffersen.

Landsholdsangriberen var selv rasende over en første halvleg, hvor Brøndby manglede gnist og tænding.

- Jeg råbte og skreg, og vi skældte hinanden ud. Vi blev enige om, at det ikke kunne være rigtigt, at vi ligger i den position, vi gør, og ikke kan få spillet til at køre, men så i det mindste ikke gav den alt, hvad vi havde.

- Det blev vi heldigvis enige om, at det skulle der laves om på, siger Brøndby-angriberen.

Allerede to minutter inde i anden halvleg reducerede Martin Albrechtsen til 1-2, og i det 87. minut udlignede Albrechtsen til 2-2. Minuttet efter scorede Makienok Christoffersen sejrsmålet til 3-2.

- Vi ville virkelig ikke lægge os ned, før kampen var fløjtet af, og da vi blev ved med at tro på det, så var det fantastisk, at det kunne lade sig gøre, at vi kunne få tre point, forklarer Simon Makienok Christoffersen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden