Brøndby henter Per Frandsen i HB Høge

HB Køge-træner Per Frandsen skifter til superligaklubben Brøndby, hvor han tiltræder i rollen som U19-træner.

HB Køges cheftræner Per Frandsen har stået i spidsen for HB Køge for sidste gang. Den 44-årige træner skifter til superligaklubben Brøndby, hvor han tiltræder i rollen som U19-træner.

Per Frandsen har været i HB Køge siden sommeren 2009 og har således været med fra helt fra begyndelsen. Først i rollen som assistenttræner og siden september 2012 som cheftræner.

- Per Frandsen har været en fantastisk træner for os, og han er i vores optik et meget stort trænertalent, som kan nå rigtig langt. Han har skabt gode resultater med et lille budget og rækkens yngste trup.

- Han har skabt et godt træningsmiljø for vores spillere og har formået at udvikle vores unge talenter i en sådan grad at vi har kunnet tjene penge på spillersalg.

- Derfor er det da også naturligt, at der er interesse omkring hans person fra andre klubber, siger HB Køges bestyrelsesformand, Henrik N. Andersen, til klubbens hjemmeside.

Per Frandsen er ikke den første, der tager turen fra HB Køge til Brøndby. Flere spillere og trænere er skiftet mellem de to klubber de seneste år, heriblandt angriberen Simon Makienok, cheftræneren Auri Skarbalius og sidste år sportschefen Per Rud.

- Der er særdeles gode relationer mellem HB Køge og Brøndby og har været det i flere år. Først med salget af Makienok, siden Auri og sidste år Per Rud. Vi har haft en god dialog omkring tingene og alt er som altid foregået helt efter bogen.

- Der er ingen sure miner over at Brøndby nu for anden gang på tre år henter vores cheftræner. Vi ser det som et cadeau til vores arbejde og en blåstempling af vores evne til at udvikle både spillere og trænere, siger bestyrelsesformanden.

Selv glæder Per Frandsen sig til sine nye udfordringer i Brøndby, men fortæller samtidig at han vil savne HB Køge.

- Jeg har været glad for mine fem gode år i HB Køge. Først som assistent og siden som cheftræner. Jeg synes at vi har spillet en god og positiv form for fodbold og glæder mig over at have været med til at udvikle de mange unge talenter i HB Køge.

- Det har været en god tid i min udvikling som træner og jeg kommer helt sikkert til at savne folkene i og omkring klubben. Både spillere, trænere, ledere, administrationen, de mange frivillige og ikke mindst klubbens fans.

- Jeg ser dog også frem mod den nye udfordring i Brøndby, hvor jeg får muligheden for at være med til at udvikle en masse unge spillere og gøre dem klar til førsteholdet i en af landets bedste klubber, siger Per Frandsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.