Brøndby indleder dialog med pengemænd

Storklubben fra den storkøbenhavnske vestegn går nu i dialog med investorer, der står klar med 150 millioner

Frank Buch Andersen (tv.) er klar til at skyde millioner i Brøndby. Foto: Scanpix

Frank Buch Andersen (tv.) er klar til at skyde millioner i Brøndby. Foto: Scanpix

BRØNDBY:Brøndby har hårdt brug for penge og vil nu indlede en dialog med klubbens tidligere direktør Frank Buch-Andersen, der sammen med en investorgruppe er klar til at skyde penge i den kriseramte storklub.

Buch-Andersen har de seneste dage fortalt, at han kan garantere op mod 150 millioner kroner ved en kapitaludvidelse.
Kravet fra de nye investorer er, at den nuværende adskillelse mellem A- og B-aktionærer opgives, så udefrakommende investorer kan få medbestemmelse i klubben.
Brøndby og klubbens tidligere bestyrelsesformand Per Bjerregaard har hidtil vægret sig ved at åbne klubben for, at personer udefra kan købe sig til medbestemmelse.
Men flere års skrantende økonomi har muligvis fået klubbens ledelse til at ændre standpunkt. Tirsdag blev Brøndby dømt som taber i den såkaldte feriepengesag og har udsigt til at miste i omegnen af 23,5 millioner kroner på den konto.
Brøndby oplyser mandag i en fondsbørsmeddelelse, at klubben arbejder på at styrke likviditeten, og i den forbindelse går man nu i dialog med Frank Buch-Andersen og de øvrige pengemænd for at høre om deres planer.
Tirsdag aften er der bestyrelsesmøde i Brøndbys amatørafdeling og her kan tilbuddet fra investorgruppen samt den nuværende aktiestruktur også komme på dagsordenen.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.