Brøndby-keeper vil holde nullet mod skotsk pokalmester

Målet for Brøndby er at nå samlet videre i Europa League-kvalifikationen mod skotske Hibernian.

Ritzau
Frederik Rønnow Foto: Scanpix/Emil Hougaard
13. juli 2016 12:28

Brøndby står over for de skotske pokalmestre fra Hibernian, når anden runde i kvalifikationen til Europa League fløjtes i gang torsdag aften.

Det er en fodboldkamp, som landsholdsmålmanden Frederik Rønnow glæder sig til at spille.

- Vi skal meget gerne score et udebanemål, og som keeper er det altid vigtigt at holde nullet.

- Det bliver fedt. Det er en fed kultur, der er herovre. Det er sjovt med de her Europa League-kampe, for man ved aldrig helt, hvad det er, man går ind til, selv om vi ser modstanderne på video og forbereder os så godt som muligt.

- Men vi skal nok være klar, for vores mål sidste år var at nå europæisk fodbold. Nu er vi her, og så skal vi give den gas, siger Rønnow til klubbens hjemmeside.

Der har været fokus på den nye spillestil i Brøndby under den tyske cheftræner Alexander Zorniger, og kampene i Europa League bliver brugt til at få den mere ind under huden på spillerne.

Det lykkedes fint i første runde af Europa League-kvalifikationen mod islandske Valur Reykjavik, hvor Brøndby gik med en samlet 10-1-sejr.

- Mod Valur var vi måske favoritter. Det er ikke sikkert, vi er det her, men vi skal bare ud og bygge videre på vores spillestil, for det bliver bedre kamp for kamp, så vi skal fortsætte arbejdet.

- Troen på spillestilen og systemet er stor. Det er dog stadig nyt for os, men det kommer og bliver hele tiden lidt bedre, siger Rønnow.

Der er returkamp på Brøndby Stadion om en uge.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...