Brøndby lejer finsk landsholdsangriber i Celtic

Teemu Pukki skifter fra Skotland til den københavnske vestegn. Foreløbig på en lejeaftale.

Superliga-klubben Brøndby henter endnu en angriber. Den finske landsholdsangriber Teemu Pukki skifter fra Celtic til den københavnske vestegn på en lejeaftale med købsoption.

Det er den anden angriber, Brøndby lejer i den skotske klub mandag, efter man tidligere har præsenteret islændingen Holmbert Fridjonsson som Brøndby-spiller for resten af denne sæson.

Den nye Brøndby-spiller var vurderet som et af finsk fodbolds mest spændende talenter, da han brød igennem for HJK Helsinki. Han skiftede i 2011 fra den finske hovedstad til den tyske storklub Schalke 04.

Men hverken i Tyskland eller i det efterfølgende ophold i Skotland har nu 24-årige Pukki fået det store gennembrud, og nu forsøger han sig altså i Brøndby, der i sidste uge solgte førsteangriberen Simon Makienok til Italien.

Teemu Pukki, der mandag aften er blevet præsenteret på Brøndby Stadion, var blot 18 år, da han debuterede for det finske landshold i en kamp mod Japan.

Siden er det blevet til 32 landskampe og otte mål - mest berømte scoring faldt, da Finland i 2013 sensationelt klarede 1-1 i en VM-kvalifikationskamp på udebane mod Spanien.

I Brøndby får han trøje nummer ni.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst