Brøndby-profil: Bronzen kikser ikke nu

Andrew Hjulsager har en klar forventning om, at Brøndby ikke smider bronzemedaljerne i de sidste tre kampe.

Med torsdagens 3-1-sejr over FC Nordsjælland, har Brøndby nu seks point ned til Randers FC på fjerdepladsen med tre runder tilbage af Alka Superligaen.

Andrew Hjulsager er overbevist om, Brøndby nok skal holde pladsen til det sidste.

- Jeg tror ikke, det kikser nu. Jeg regner med, vi kører den hjem. Holdet er godt kørende, vi har masser af selvtillid, vi har gode spillere, og jeg regner med, vi tager tredjepladsen.

- Jeg ville gerne ende højere, men jeg bliver selvfølgelig glad for bronze. I første halvdel af sæsonen var vi meget ustabile på udebane, så som det har udviklet sig, vil jeg være tilfreds med en tredjeplads, siger Andrew Hjulsager.

Hjulsagers træner Thomas Frank var dog endnu ikke klar til at kalde bronzen for sikker.

- Jeg vil først og fremmest gerne ønske tillykke til FC Midtjylland med et fuldt fortjent mesterskab, og når det kommer til bronzemedaljerne, er jeg opmærksom på, vi er kommet et skridt tættere på, og det er jeg glad for.

- Lige nu tænker vi kun på at være glade for sejren, og så må vi kigge frem mod kampen mandag. Vi tager til FC Midtjylland for at vinde. Vi vil bryde deres statistik på deres hjemmebane.

- Vi er det mest formstærke hold de sidste 10 kampe. Vi har den struktur og stabilitet, vi gerne vil have, og det skal vi fokusere på mod FC Midtjylland. Den kamp vil vi vinde, siger Thomas Frank.

FC Midtjylland har indtil videre vundet alle 15 hjemmekampe i denne sæson, mens Brøndby har vundet de fire seneste kampe på udebane.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.