Brøndby-træner: Bronzekamp afgøres i sidste spillerunde

AaB er fortsat med i kampen om bronzen, vurderer Brøndbys cheftræner Thomas Frank efter søndagens 1-1-kamp.

Brøndbys cheftræner, Thomas Frank, vil endnu ikke afskrive AaB i kampen om Alka Superligaens tredjeplads.

Efter søndagens 1-1-kamp mellem Brøndby og AaB, så bliver det Brøndby, Randers FC og AaB, som skal slås om bronzen, vurderer Thomas Frank.

- Det var en kamp, vi klart skulle vinde. Hvis ikke man kan vinde sine fodboldkampe, så skal man ikke tabe. Og AaB er fortsat seks point efter os. Det tænkte vi også over, siger Thomas Frank.

Brøndby indtager tredjepladsen med 45 point efter 28 kampe, Randers har 44 point, mens AaB og Hobro halser efter med 39 point.

- Det bliver en kamp mellem os, Randers og AaB, som skal kæmpe om bronzen. AaB har også et godt slutprogram - bortset fra en kamp mod FC København. Så bronzekampen bliver først afgjort i sidste spillerunde, vurderer Thomas Frank.

Han var generelt skuffet over skarpheden og de mange brændte chancer, men offensivt spillede Brøndby bedre end AaB, mener Thomas Frank.

- Jeg var utilfreds med en del ting i første halvleg. Vi holdt ikke vores positioner, og vi fik ikke vendt spillet fra side til side. Det var der alle muligheder for.

- Vores pres sad heller ikke i skabet. Og vi havde måske 10 omstillinger i første halvleg, og det var vanvittigt, vi ikke fik mere ud af dem.

- I anden halvleg skulle vi have lukket kampen, men vi missede mulighederne. Det var vildt irriterende, at vi ikke fik tre point, siger Thomas Frank.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.