Brøndby-træner efter 3-3-comeback: Det føles som en sejr

Brøndbys cheftræner Thomas Frank var lettet efter et vanvittigt comeback mod Randers.

Brøndby formåede at vende et faretruende nederlag til uafgjort, da holdet spillede 3-3 ude mod Randers FC i et sandt drama.

Efter at have været bagud både 0-2 og 1-3, så var der glæde over det ene point hos Brøndbys hårdt pressede cheftræner Thomas Frank.

- Det føles som en sejr følelsesmæssigt, men når jeg sidder ude i bussen om en halv time, så vil jeg nok gerne have haft de tre point, så vi kunne have kickstartet vores start i Superligaen, siger Thomas Frank.

Brøndby kom til Randers med en succesoplevelse fra midtugens Europa League-opgør på Cypern, og den succesoplevelse skulle føres over i Superligaen.

Kampen var Brøndbys sjette på kort tid, og med baggrund i de mange kampe, så var det, at Brøndby evnede at slå tilbage sent i kampen, et fokuspunkt hos Brøndby-træneren.

- Jeg vidste godt, at den her kamp ville blive hård. Under det her tryk, som vi er under, når vi ikke har vundet, så må jeg bare sige, at det er imponerende, siger han.

Med det uafgjorte resultat er Brøndby på tavlen i Superligaen. Et point, der skal bruges til for alvor at komme i gang allerede i næste kamp.

- Jeg vil sige, at når man leverer sådan nogle oplevelser, så får man et boost, og det er et vendepunkt, men det kan vi først rigtig se, når vi napper tre point på søndag, fastslår Thomas Frank.

Næste modstander for Brøndby er Viborg på udebane.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden