Brøndby-træner efter 4-0-sejr: Præstationen var kun god

Præstationen var god, men Alexander Zorniger har også kritik til sit hold efter 4-0-sejren over Sønderjyske.

Fodbold Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

Fodbold Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

Brøndby leverede en overlegen præstation og tævede Sønderjyske 4-0 i søndagens sene opgør i Alka Superligaen, hvilket sender de blågule op på andenpladsen.

Cheftræner Alexander Zorninger var dog ikke udelukkende tilfreds med præstationen på hjemmebane.

- Præstationen var god. Men kun god, ikke mere end det. Når vi havde bolden, lignede det den måde, vi gerne vil spille på, men desværre er jeg ikke specielt interesseret i spillet med bolden, siger Zorniger.

Tyskeren peger på, at Brøndbys ageren, når modstanderen har bolden, stadig kan udvikle sig.

- Når vi har bolden, skal spillerne kunne analysere situationen og vide, hvad de skal gøre, når vi mister den. Det gjorde de i nogle situationer i dag, men ikke i dem alle.

- Når de ikke gør det, så skal vi reagere på samme tidspunkt som vores modstandere, og så bliver det udelukkende et spørgsmål om de individuelle kvaliteter, siger Zorniger, der dog er glad for truppens evne til at lytte til hans idéer:

- Vi har meget kvalitet i truppen. Spillerne vil gerne lære, og de er glade for at få at vide, hvad de skal gøre, selv om vi nogle gange siger det til dem på en ikke så rar måde.

- Det er sjovest at vinde kampe, og derfor gør de lige nu alt, hvad vi beder dem om, siger Zorniger.

Teemu Pukki nettede to gange i storsejren og har nu scoret otte mål i sine seneste tre kampe for Brøndby. Brøndby-træneren vil dog gerne have, at andre spillere også får kredit for deres præstationer.

- Pukki er meget god, og han er vigtig for os lige nu. Man kan se på ham, at han har selvtillid. Jeg er glad på hans vegne.

- Men jeg så også for eksempel Benedict Röcker og Hjörtur Hermannsson præstere på minimum samme niveau som vores angribere i dag, siger Zorniger.

Brøndbys næste opgør er torsdag ude mod Panathinaikos i Europa Leagues playoff-runde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.