Brøndby-træner: Spillerne har brug for en pause

Ifølge Alexander Zorniger har Brøndby-spillerne brug for en pause efter nogle hårde uger med Europa League.

FC Midtjylland - Brøndby IF , Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger

FC Midtjylland - Brøndby IF , Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger

Brøndby har været igennem et hårdt program i begyndelsen af sæsonen, hvor der de seneste fire uger har stået både Europa League og Alka Superliga på dagsordenen.

Det har tæret på kræfterne i Brøndby-truppen. Derfor har træner Alexander Zorniger besluttet sig for at give spillerne en pause i den kommende uge, hvor de får tid til at slappe af.

- Spillerne har virkelig brug for en uge uden Europa League-kampe. Det er første gang i mange uger, at vi ikke skal spille i midtugen, og derfor skal spillerne også have lov til at få et par fridage, siger Brøndby-træneren.

Den tyske Brøndby-træner var tæt på at kunne sende sine spillere på miniferie med en sejr i bagagen, da de blågule søndag aften gæstede FC Midtjylland i Alka Superligaen.

Men med to straffesparksscoringer i de døende minutter leverede FC Midtjylland et vanvittigt comeback og sørgede for, at kampen sluttede 3-3.

Det var anden weekend i træk, at Brøndby smed en tomålsføring over styr.

- Vi var tæt på at vinde over et af rækkens bedste hold på udebane, så det er svært at være utilfreds med spillernes præstation.

- Men jeg er skuffet og irriteret over, at vi stoppede med at spille vores eget spil i slutningen af kampen. Det gjorde vi også i sidste uge mod Horsens, og det er ikke acceptabelt, siger Brøndby-træneren.

Frederik Holst var også skuffet over Brøndbys kollaps i slutfasen, der kostede de blågule sejren.

- Det er anden gang på en uge, at vi smider en tomålsføring væk. Det er jo helt sindssygt. Vi står tilbage med en følelse af, at vi har tabt kampen.

- Vi blev for sikre på, at kampen var lukket, og derfor stoppede vi med at spille. Vi forærede dem to mål, og det må simpelthen ikke ske, siger Frederik Holst.

Brøndbys næste opgave bliver på søndag, når Sønderjyske kommer på besøg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.