Brøndby-træner tager ansvaret for udvisning

Brøndby tabte søndag 0-2 til AGF i Alka Superligaen, hvor et tidligt rødt kort især blev afgørende.

Superligaen AGF vs Brøndby Foto: Scanpix/Bo Amstrup

Superligaen AGF vs Brøndby Foto: Scanpix/Bo Amstrup

Brøndby tabte søndag aften 0-2 på udebane til AGF i Alka Superligaens sjette runde. Kampen blev især præget af, at Brøndbys Benedikt Röcker fik direkte rødt kort efter 24 minutter for at nedlægge Martin Spelmann som sidste mand.

Brøndbys træner, Alexander Zorniger, var efter kampen utilfreds med sin midtstoppers måde at forsvare på i situationen. Alligevel tager han gerne selv en del af skylden for det røde kort.

- Det er den slags røde kort, jeg godt kan tage ansvaret for på grund af den måde, vi spiller på, siger Alexander Zorniger og tilføjer:

- Vi står højt på banen og presser meget, og derfor er det en konsekvens af vores spillestil, at forsvarsspilleren kan komme i den situation og lave sådan et rødt kort.

- Når det så er sagt, håndterede Röcker ikke situationen særlig godt. Han havde slet ikke kontrol over sin direkte modstander, siger Zorniger.

Brøndby kontrollerede i store perioder kampen, selv om holdet var en mand i undertal. Alexander Zorniger var dog efter kampen ikke tilfreds med, at overtaget ikke mundede ud i flere chancer.

- Jeg så ikke nok chancer fra os. Vi dominerede, men det betyder intet i fodbold at dominere, når man ikke får skabt chancer.

- Mange af spillerne så ikke ud til, at de var klar til at lave det hårde arbejde, siger træneren.

Med søndagens nederlag er Brøndby nummer fem i Superligaen med ti point for seks kampe. Næste opgave er på søndag, når Horsens kommer på besøg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.