Brøndby-træner vil nedbryde FCM's uindtagelige guld-fort

FC Midtjylland er uhyggelige på standardsituationer, siger Thomas Frank, som tror på Brøndby-sejr i Herning.

FC Midtjyllands nykårede danmarksmestre har i denne sæson været helt suveræne med 15 sejre af 15 mulige på hjemmebane. Men den statistik skal brydes mandag, hvor Brøndby kommer med troen på, at egne evner er nok til at tage en sejr med hjem fra Herning.

Det siger Brøndby-træner Thomas Frank til klubbens Youtube-kanal.

- Vi ved, at deres hjemmebane er et uindtageligt fort. Det har det hvert fald været de sidste 15 gange, og det har vi selvfølgelig tænkt os at gøre noget ved.

- Vi vil spille vores eget spil med en stor tro på tingene. Vi vil ikke have uafgjort, vi vil have den første sejr derovre af alle superligahold i år, siger Thomas Frank.

Selv om det bliver Brøndbys egne styrker, der skal være med til at tage endnu et skridt mod bronzemedaljer, så har Thomas Frank også respekt for midtjydernes offensiv.

- Vi ved, de er uhyggelige på standardsituationer, og vi ved, at når de virkelig sætter tryk på med deres fysik og deres aggressive andenbolde-spil og spiller direkte, så skal vi være opmærksomme.

- De har nogle store individualister i specielt Sylvester Igboun, Rilwan Hassan og Pione Sisto, som har fysik og fart, og så har de ikke mindst to af de farligste angribere i ligaen, så der er rigeligt at være opmærksom på, siger Brøndby-træneren.

De to angribere, som Thomas Frank henviser til, er Martin Pusic og Morten "Duncan" Rasmussen, der ligger nummer to og tre på topscorerlisten med henholdsvis 15 og 13 mål.

Opgøret mellem FC Midtjylland og Brøndby begynder mandag klokken 19.00 i Herning.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.