Brøndby-træner ville hive alle spillerne ud i pausen

Alexander Zorniger revser Brøndbys første 45 minutter mod Lyngby, men han så bedre takter efter pausen.

Lyngby-Brøndby i Superligaen. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Lyngby-Brøndby i Superligaen. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Brøndby tabte for anden gang på fire dage i Superligaen, da holdet torsdag blev sendt hjem med et 0-1-nederlag af Lyngby.

Træner Alexander Zorniger savnede intensitet på Brøndby-holdet i første halvleg, hvor Lyngby scorede kampens enlige mål.

- Vi spillede en dårlig første halvleg. Den var slet ikke god. Vi mødte ikke rigtig op. Nogle af spillerne gemte sig eller troede, det ville blive let.

- Tidligere fik vi gode resultater, fordi intensiteten med og uden bold var god. Vi fandt ikke intensiteten i første halvleg, siger Zorniger.

Den tyske cheftræner var så utilfreds med indsatsen, at han i pausen hev venstrebacken Svenn Crone og angriberen Jan Kliment ud, men alle spillerne kunne være blevet udskiftet, understreger han.

- Jeg skiftede, fordi jeg var utilfreds med alle spillerne. Men jeg kunne ikke tage alle spillerne ud, så jeg måtte vælge to, siger han.

Til trods for tilgangen af den sydkoreanske forsvarsspiller Suk-Young Yun var det Frederik Holst, der blev sat ind som venstreback.

- Lige nu er han (Suk-Young Yun, red.) ikke i kampform til at spille 45 minutter på den position.

- Han kan spille 10-15 minutter, men han skal vænne sig til måden, vi spiller på. Han har ikke trænet med holdet i to-tre måneder, siger Zorniger.

Med to nederlag i træk er Brøndby nu fire point efter FCK på førstepladsen, men Zorniger er fortrøstningsfuld omkring fremtiden.

- Det var en fantastisk situation tidligere på sæsonen, men vi er stadig nummer tre i ligaen.

- Vi har stadig et fundament, vi kan gå ud fra, men vi skal finde tilbage til vores niveau. Det fandt vi ikke i første halvleg, lyder det fra tyskeren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.