Brøndby vil finde de skyldige fans efter ballade i Horsens

Brøndby vil i samarbejde med myndighederne finde de fans, der fredag invaderede banen og startede slåskampe.

Skuffede Brøndby-fans invaderede banen efter fredags kamp mellem Brøndby og Horsens. Holdene spille 2-2 efter to sene mål af Horsens. Foto: Scanpix/Claus Fisker

Skuffede Brøndby-fans invaderede banen efter fredags kamp mellem Brøndby og Horsens. Holdene spille 2-2 efter to sene mål af Horsens. Foto: Scanpix/Claus Fisker

For en uge siden så det ud til, at Brøndby kunne rejse til Horsens og sikre sig mesterskabet fredag.

Derfor havde mange Brøndby-fans sikret sig billet til kampen og forberedt sig på guldfest.

I mellemtiden tabte Brøndby til FC Midtjylland mandag. Og fredag vandt midtjyderne over FCK, mens to sene mål af Horsens betød, at Brøndby og Horsens spillede 2-2, og de gule fra Vestegnen blev henvist til andenpladsen i den samlede stilling inden sidste spillerunde.

Det blev for meget for flere Brøndby-fans, der invaderede banen efter kampen og kom i interne slåskampe.

Nu lover Brøndbys kommunikationschef, Christian Schultz, ifølge Ekstra Bladet, at klubben vil hjælpe myndighederne med at finde frem til dem, der eventuelt har forbrudt sig mod reglerne.

- Ligesom spillerne var fansene ekstremt skuffede efter kampen. Måden, nederlaget skete på med to mål i de sidste minutter, var en kæmpe skuffelse at sluge for alle.

- Og vi forstår, at det påvirker fansene efter kampen. Men man skal selvfølgelig forvalte den skuffelse på en måde, der ikke er destruktiv og ødelæggende.

- Og vi tager stærk afstand fra de episoder, hvor enkelte gik over stregen i det, der var en meget følelsesladet atmosfære efter kampen, siger han til Ekstra Bladet.

Christian Schultz fortæller, at Brøndby vil hjælpe "i tæt samarbejde med de relevante myndigheder og værterne i Horsens, ligesom de ville gøre til alle andre kampe".

- Alt tilgængeligt videomateriale vil blive gennemgået. Og hvis vi finder nogle, der har brudt lovgivningen eller stadionreglementet, vil vi selvfølgelig sætte ind over for det, siger han til Ekstra Bladet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.