Aalborg

Brøndbyfans anholdt efter slagsmål i Gaden

Brøndbys fans var usædvanlig tidligt på færde inden dagens kamp - en gik til angreb på en betjent

De mange Brøndbyfans fik politiet til at indkalde ekstra mandskab. Foto: Jan Pedersen

De mange Brøndbyfans fik politiet til at indkalde ekstra mandskab. Foto: Jan Pedersen

AALBORG:Alt ledigt politimandskab i Nordjylland blev lørdag nat sat ind, og yderligere mandskab blev indkaldt, da Brøndbyfans skabte ballade i Jomfru Ane Gade, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse:

Kl. 02.16 i nat opstod der uorden og slagsmål i Jomfru Ane Gade. I forbindelse med fodboldkampen, der skal spilles i eftermiddag mellem AaB og Brøndby, var der tilrejst en del Brøndbytilhængere til Aalborg.

En del af disse havde valgt at gå i byen i Jomfru Ane Gade.

I forbindelse med en politisag foran en restauration, var der en Brøndby gruppering, der blev ophidsede og aggressive. Der blev herunder kastet med flasker mod politi og dørmænd.

Situationen var så anspændt og voldelig, at alt ledigt politipersonale i Nordjylland blev kaldt til stedet, ligesom der blev tilkaldt personale.

Efter et par timer var der så meget ro i gaden, at politiet kunne forlade gaden. Der blev i forbindelse med hændelsen anholdt fem personer, alle fra Sjælland. Fire af dem sigtet for ordensbekendtgørelsens § om voldelig optræden. En for straffelovens § 119, ved at have udøvet vold mod en betjent, idet han slog og sparkede.

Alle afhøres i løbet af dagen som de bliver ædru og løslades herefter, oplyser vagtchef Michael Elkjær.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.