Brøndbytræner efter sejr: Vi slog godt tilbage

Brøndbys træner Thomas Frank var tilfreds med sit mandskab efter dagens 3-1-sejr over FC Nordsjælland.

Brøndby kom torsdag aften bagud efter blot fire minutter, men endte med at vinde 3-1 over FC Nordsjælland i Alka Superligaen.

Det var klubbens træner Thomas Frank efterfølgende meget tilfreds med.

- Jeg synes, vi slog godt tilbage efter deres scoring, og derefter føler jeg, vi kontrollerede kampen mere eller mindre. En af vores nøgler var aggressivitet i presset, både højt og lavt, og der var vi stærke, siger Frank.

Vi havde en god struktur, som vi holdt fast i. Der kom spillere ind på nye positioner. Andrew spillede som en mand, Alex (Alexander Szymanowski, red.) leverede en fin kamp og en flot assist, mens Elbasan Rashani scorede og lavede en flot anden-assist.

- Så der er flere ting at være glad for, siger han.

Blandt Brøndbys målscorere var den normale kantspiller Andrew Hjulsager, som spillede central midtbane.

- Jeg foretrækker at spille lidt længere fremme, men det er en del af spillet, og jeg udvikler mig også dernede, hvor man har lidt mere ansvar og skal spille med mere rutine.

- Jeg skal være med i hele kampen, for der er perioder i kampene, hvor jeg falder lidt ud af spillet, og der skal jeg være bedre, vurderede han.

Norske Elbasan Rashani spillede sine første minutter i foråret. Han var kraftigt involveret i Brøndbys første scoring og glæder sig over at være med igen.

- Jeg føler, det var et absolut godkendt comeback med et mål og en assist. Jeg føler mig bedre tilpas, så nu ser jeg fremad. Som hold er vi også bedre, end lige da jeg kom til klubben, så jeg ser lyst på fremtiden, siger han.

Brøndby har nu seks point ned til Randers FC på fjerdepladsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.