Brøndbytræner sender profil ud for truppen

Brøndbys træner Thomas Frank har ikke fundet plads til Quincy Antipas i sin trup til Randers-kampen.

I den forgangne sæson var Quincy Antipas blandt Brøndbys største profiler, og hans offensive bidrag medvirkede til, at klubben undgik nedrykning.

Siden er mange offensive profiler hentet til Brøndby, og Antipas er ikke længere en fast del af startopstillingen. I forårspremieren mod AaB sad han på bænken i hele kampen. Nu er han ikke engang på bænken længere.

Antipas er ikke blandt de 19 spillere, som Brøndbytræner Thomas Frank lørdag udtog til søndagens kamp i Randers. Det er Daniel Stenderup heller ikke. Midterforsvareren spillede ellers hele kampen mod AaB, hvor han var så uheldig at score selvmål.

- Vi er efterhånden ved at have alle mand klar til kamp. På nær de langtidsskadede, så er alle spillere fit for fight, og det giver mig som træner lidt af et luksusproblem.

- Kvaliteten i truppen er stor, og det betyder, at jeg denne gang har været nødt til at sætte dygtige spillere af som Quincy og Stenderup, der hver især har gjort det rigtig godt i opstarten, siger Thomas Frank til Brøndbys hjemmeside.

Træneren har i forhold til den første kamp mod AaB fået hele tre forsvarsspillere tilbage fra karantæne, nemlig Khalid Boulahrouz, Michael Almebäck og Riza Durmisi. Derudover er Martin Albrechtsen udtaget. Han måtte opgive at spille mod AaB grundet en skade.

Søndagens kamp mod Randers har kickoff kl. 17.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst