Brønderslev er Nordjyllands højdespringer

Brønderslev er rykker 12 pladser frem i erhvervsklima-undersøgelse

Mikael Klitgaard: Brønderslev førende på de sociale medier. Arkivfoto
Dronninglund 6. september 2016 09:23 - Opdateret 6. september 2016 14:05

BRØNDERSLEV/DRONNINGLUND: Brønderslev er Nordjyllands højdespringer. Kommunen springer nemlig hele 12 pladser frem i den netop offentliggjorte erhvervsklima-undersøgelse fra DI. Det er især en forbedring af den overordnede vurdering af erhvervsvenligheden i kommunen, der trækker op i år.

Ikke mindst får kommunen ros for sammen med Brønderslev Erhverv at styrke kommunikationen med virksomhederne. På det område går kommunen hele 16 pladser frem.

Kommunen vurderes som nr. 38 i landet, hvad angår erhvervsklima. Det er de lokale virksomheder, der er medlemmer af DI, som medvirker i undersøgelsen. Borgmester Mikael Klitgaard (V) er glad for, at virksomhederne belønner den øgede indsats for at styrke kommunikation:

- Vi gør sammen med Brønderslev Erhverv meget ud af at møde virksomhederne. Vi har bl.a. stiftet et ambassadørkorps. Vi holder nytårskur og løbende møder med erhvervslivet, ligesom kommunens erhvervsservice på Jobcenteret snart holder en jobmesse for integrationsområdet.

Kommunens virksomheder lægger stor vægt på, at kommunen også gør noget for kommunens image, og her er der også fremgang:

- Kigger vi på sociale medier som Instagram og Facebook er vi landets førende bl.a. takket være vores branding som bopælskommune på de sociale medier. Og næste år er det planen, at vi vil prøve at styrke vores branding af kommunen som erhvervsvenlig ved at afsætte noget af brandingbudgettet til dette, forklarer borgmesteren.

Også formand for Brønderslev Erhverv er glad for fremgangen. Arne M. Jensen siger:

- Vores virksomheders succes er en af grundstenene for den kommunale økonomi. Arbejdspladser giver tilflytning og omvendt. Så vi skal ikke hvile på laurbærrene men fortsat bestræbe os på at blive endnu mere erhvervsvenlig som kommune.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...