25 nye nordjyske job

Jobs flyttes fra Sjælland til Brønderslev

Esben Heine
Foreløbig bliver der 25 nye jobs i Brønderslev. Her direktør Jesper Fristrup og bestyrelsesformand Torben Fristrup. Foto: Jesper Thomasen
Brønderslev 11. januar 2018 17:43 - Opdateret 12. januar 2018 06:25

BRØNDERSLEV: 25 arbejdspladser flyttes "hjem" til Brønderslev. Det er Cubic-Modulsystem A/S, der har valgt at lukke afdelingen i Helsingør senest med udgangen af juni i år.

Det er produktionen af rustfri kapslinger til blandt andet fødevare-, medicinal- og vindindustrien, der bliver overflyttet til fabrikken i Brønderslev, og det sker løbende fra midt i denne måned frem til sommer.

- Siden overtagelsen i 2014 er der foretaget investeringer i ny teknologi og gennemført omfattende produktionsoptimeringer hos Cubic-Starfo i Helsingør, for at bevare de 25 arbejdspladser. Men desværre har det ikke haft den ønskede effekt, forklarer direktør Jesper Fristrup.

- Derfor har vi valgt at flytte produktionen til Brønderslev. Her har vi de nødvendige rammer, og det giver os mulighed for i højere grad at udnytte det topmoderne produktionsapparat, Cubic gennem årene har investeret i.

Jesper Fristrup fortæller, at alle kompetencer og teknisk knowhow naturligvis bliver overført i tide til Brønderslev.

- Den høje kvalitet, det velkendte serviceniveau samt vores leveringssikkerhed flytter naturligvis med. Så overflytningen forventes ikke at at få nogen praktisk betydning for kunderne.

- Ikke alene påregner vi at kunne fastholde det nuværende antal arbejdspladser. Vi venter også på sigt at skabe nye jobs i det nordjyske, slutter Jesper Fristrup.

Cubic-Modulsystem A/S tæller ca. 350 medarbejdere, og har en omsætning på ca. 400 mio. kr. Cubic har datterselskaber i ni lande, men har partnere i godt 25 lande.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...