Coronavirus

Barn smittet med corona: Børnehave lukket

Barnet var i sampasning med flere stuer og aldre, så kommunen valgte at lukke børnehave helt

Arkivfoto

Arkivfoto

BRØNDERSLEV: Forældre tilbørn i børnehaven Fasanen i Brønderslev er i løbet af torsdag blevet informeret om, at børnehaven lukkes fra fredag tidlig morgen og minimum frem til og med mandag. Det skyldes, at et barn, der bliver passet i børnehaven, er konstateret smittet med coronavirus.

Det fremgår af et opslag på Brønderslev Kommunes Facebookside.

Barnet er en del af stuen Nattergalen, men har været en del af sampasning i institutionen om morgenen og om eftermiddagen. Det betyder, at barnet har været i kontakt med både børn og personale fra alle stuer og også fra vuggestuen.

Barnet har sidst været i Fasanen tirsdag 6. oktober.

- Det er på den baggrund og i samråd med Brønderslev Kommunes Sundhedstjeneste samt Brønderslev Kommunes Covid-19 beredskabsgruppe besluttet, at Børnehuset Fasanen lukkes i morgen fredag 9. oktober 2020, lyder det i opslaget.

- Børnene må komme i institutionen igen, når jeres barn enten har en negativ test, eller syv dage efter det smittede barn har været i institutionen og jeres barn ikke udviser symptomer. Det betyder, at alle børn er velkomne igen tirsdag 13. oktober 2020, lyder det i opslaget.

Der bliver gjort hovedrent efter retningslinjerne fredag i Fasanen, så institutionen står helt klar til at modtage børn igen i næste uge. Alt legetøj bliver også vasket.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.