BI’er helt til tops

Bordtennisspillere sætter Brønderslev på danmarkskortet

Anna Ansø i aktion under Top 12. Privatfoto
Brønderslev 12. februar 2018 23:23

BRØNDERSLEV: Hele fem unge BI’ere havde kvalificeret sig til stævnet, hvor Danmarks absolut bedste unge bordtennisspillere mødtes. Ingen af BI’erne kom på podiet. Det må være et fremtidigt mål.

- At have fem spillere med blandt den absolutte elite i fire forskellige rækker, viser, at vi i Brønderslev har et bordtennismiljø, der giver muligheder for at udvikle sit talent. Det er vi selvfølgelig stolte af, siger Thomas Krog, formand for BI-Bordtennis.

Bedste BI’er i weekenden blev Anna Ansø, der kæmpede sig til en femteplads i det skrappe selskab. Jacob Laursen blev nummer syv.

De tre øvrige deltagere Amalie Nørgaard, Agnete Kranker og Bjarke Krog har det til fælles, at de kan spille i samme række igen til næste år.

- Vi har andre spillere, end de fem, som står på spring til at kvalificere sig til næste år.

Det er kun indsatsen i træningslokalet, der sætter begrænsningen.

- Vi er stolte af at have så mange dygtige spillere, men det kræver også nogle omkostninger.

- For at give spillerne de optimale vilkår havde vi i weekenden hele tre dygtige trænere med til Brøndby, hvor de overnattede fra fredag til søndag. Jan Philipsen, Per Christensen og Frederik Lund Kjeldsen yder både til hverdag og i weekender som denne et enestående stykke engageret arbejde med vores unge spillere.

- I bestyrelsen arbejder vi benhårdt på at skaffe økonomi, der gør det muligt at fortsætte med de fantastiske rammer vi har i denne sæson.

- Først og fremmest glæder vi os over den øjeblikkelige succes og, at Brønderslev for alvor igen er kommet på bordtennisspillernes Danmarkskort, slutter Thomas Krog.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...