Indbrudstyve hærger igen i Brønderslev - det kan være de samme gerningsmænd

Politiet vil være til stede med mobil politistation i Brønderslev onsdag efter en stribe indbrud hen over påsken

Genrefoto

Genrefoto

BRØNDERSLEV:Brønderslev var særdeles hårdt ramt af indbrud i påsken. Der har ellers ikke været indbrud i byen siden starten af februar, men i påsken blev hele 12 villaer udsat for indbrud.

Og politiet om, at det er de samme gerningsmænd, der står bag både påskeindbruddene indbruddene i byen i februar.

- Vi havde ni indbrud i Brønderslev i februar, og så har der ikke været nogen før nu. Og indbruddene fra dengang ligner dem, der har været i påsken. Det er samme fremgangsmåde og kostervalg, og derfor kigger vi i retning af, at det kan være de samme gerningsmænd, der nu er vendt tilbage, politikommissær Peter Skovbak, Nordjyllands Politi i Frederikshavn.

Opererer i den nordlige del af byen

De 12 indbrud i påsken skete alle i villaer i den nordlige del af Brønderslev. Ved indbruddene har gerningsmændene brudt et vindue op og er gået efter smykker, kontanter, bærbare computere, mobiltelefoner og sølvtøj, fortæller Peter Skovbak.

Ved de fleste indbrud er gerningsperioden på flere dage, fordi tyvene er gået efter hjem, hvor beboerne har været bortrejst.

Men ved to af indbruddene ved politiet præcis, hvornår tyvene var der.

Natten til lørdag klokken 00.20 gik alarmen nemlig i en villa på Thorsvej. Og klokken 01.25 natten til mandag vågnede beboeren i en villa på Prinsensgade ved, at der var indbrud i hjemmet, fortæller Peter Skovbak.

Politi rykker ud i nærområde

Den andre indbrud skete på Frejasvej, Asgård, Baldersvej, Huginsvej Uffesgade og Kongensgade.

Onsdag eftermiddag og aften vil politiet være til stede i området med den mobile politistation som led i den forbyggende indsats - og i håb om at få informationer fra borgerne.

- Vi er jo meget interesseret i at høre fra borgere, der kan have set noget eller ved noget. Så må man meget gerne ringe 114, eller komme forbi den mobile politistation, siger Peter Skovbak.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.