En aftenåbning med mange aktiviteter

Tomme lokaler skal lejes ud

Ole Torp
Maria Bøge, som er formand for forældrebestyrelsen i Hjallerup Børnehave med et stort syltetøjsglas fyldt med mønter, sedler og sponsorbeviser, som er resultatet af dagens aktiviteter. David og Astrid Rosendal var også godt tilfredse med dagens forløb. Foto: Ole Torp
19. maj 2017 23:12

HJALLERUP: - Det er gået godt, siden vi er rykket ind i Arkaden, og nu skal vi lige have et par tomme butikslokaler besat ude i centret, så vil det være helt perfekt her - faktisk det bedste det nogensinde har været. Sådan en positiv status gav Henrik Mølgaard i butikken Sportigan i Arkaden i Hjallerup Centret på en aften, hvor butikkerne holdt længe åbent og mange forskellige aktiviteter var i gang i og omkring centret.

Indenfor almindelig gåafstand var der aktiviteter i såvel Hjallerup Børnehave som i Kulturhuset. I børnehaven havde man arrangeret et forprang, som sluttede, da det begyndte for alvor i centret. Sponsorcykelløb, salg af hveder, is og træting fra Råvaremarkedet var blot noget af det, som foregik der, og det gav et flot overskud. I Kulturhuset holdt biblioteket bogudsalg, hvilket var meget populært.

Pengeinstitutter og butikker holdt åbent, og flere af stederne var der arrangeret noget for børnene. I den vestlige ende af centret var der således en flot børnevenlig karrusel, som også voksne morede sig på. Som sædvanligt kunne man ikke undgå at bemærke, at borgerne i Hjallerup og omegn er meget flinke til at komme, når der sker noget i byen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!