Fokus på friplejehjem

Direktør i Danske Diakonhjem fortæller om Vivaldi friplejehjem

Emil Tang ved rejsegildet på Vivaldi Friplejehjem. Privatfoto
Brønderslev 14. november 2017 17:15

BRØNDERSLEV: "Friplejehjem - hvad er det?". Det er temaet på et møde, som Det konservative Folkeparti i Brønderslev Kommune har inviteret alle interesserede borgere til.

Arrangementet foregår på Restaurant Hedelund i Brønderslev onsdag 15. november kl. 10.30, hvor der også bydes på gratis kaffe og et rundstykke.

Direktør i Danske Diakonhjem Emil Tang vil fortælle om etablering af friplejehjem samt lovgivning, historie og værdigrundlag på et kristent grundlag, forskellen mellem friplejehjem og kommunale plejehjem, priser og muligheder for tilkøbsydelser.

Han vil også give svaret på, om man selv laver mad på plejehjemmet, og man kan kan blive skrevet op til en plejehjemsplads samt om man kan købe sig ind på en plads, selv om man ikke er visiteret.

Emil Tang vil også fortælle om, hvornår Vivaldi Friplejehjem med sine 44 pladser er klar til at modtage borgere?

Knud Erik Sørensen (Borgerlisten), der er medlem af Brønderslev Kommunes ældreomsorgsudvalg, vil deltage i mødet for eventuelt besvarelse af lokale spørgsmål på området.

Efter foredrag og spørgsmål vil viceborgmester Karsten Fredriksen (K) kort orientere om den senere tids politiske tilkendegivelser på området.

- Arrangementet henvender sig både til foreninger og enkeltpersoner, og der bliver afsat god tid til, at alle får svar på deres spørgsmål, lover Karsten Frederiksen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...