Fremtidens midtby

Midtby-projekt præsenteres på borgermøde onsdag

Karsten Frederiksen: - Borgere kan komme til orde.
Brønderslev 14. november 2017 23:23

BRØNDERSLEV: Der har gennem de seneste tre et halvt år år været arbejdet aktivt med udviklingen af Banegårdspladsen i Brønderslev.

- Nu begynder det første konkrete projekt for "Fremtidens Banegårdsplads" at tegne sig, fortæller formand for teknik- og miljøudvalget, Karsten Frederiksen (K).

Efter indstilling fra teknik- og miljøudvalget har økonomiudvalget efterfølgende behandlet ansøgningen om igangsætning af planlægning for et nyt stort byggeprojekt på de grunde, der i dag huser retsbygningen og PostNord.

Der er igangsat en planlægningsproces, der indledes med en fordebat og et borgermøde. Brønderslev Kommune inviterer derfor alle interesserede til borgermøde om "Fremtidens Banegårds-plads" i dag i kantinen på rådhuset.

På borgermødet vil Svend Aage Christiansen A/S og boligselskabet Domea vise deres nye bolig- og detailhandelsprojekt.

Brønderslev Kommune vil desuden benytte lejligheden til at få kickstartet arbejdet med en helhedsplan for Banegårdspladsen.

- Det er vigtigt, at "Fremtidens Banegårdsplads" bliver byens plads og helhedsplanen skal derfor udarbejdes i samarbejde med byens aktører, siger Karsten Frederiksen.

På borgermødet vil Borger9700 derfor fremvise netop deres fremtidsvisioner for pladsen.

- Der er også mulighed for at komme med forslag og idéer til planprocessen i perioden fra 8. november til 8. december, og vi lytter gerne, siger planlægger Tine Astrup Jakobsen. Forslag og idéer skal indsendes til Brønderslev Kommune - og muligt gerne via kommunens digitale planportal.

- Fordebatten er placeret straks i høringsperioden, idet planarbejdet ønskes færdigt allerede i sommeren 2018, så det skal tempo på fra starten, siger Karsten Frederiksen. Dette bliver således startskuddet til en række af borgermøder.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...