Klar til semifinaler i floorball

Spændende opgør er i vente

Søren Frederiksen, tidligere damelandsholdstræner. Privatfoto
Brønderslev 14. marts 2018 17:00

BRØNDERSLEV: Mandag 12. marts kl. 10 skulle Benløse FC & Frederikshavn Blackhawks allersenest havde mailet deres ønske om modstander i Unihoc Floorball Ligaens semifinaler til forbundet DaFU. Man kan sige at Frederikshavn Blackhawks ønske var lidt omsonst, da de som nr. 2 i grundspillet, selvfølgelig skulle møde den klub der var tilbage i hatten, efter nr. 1. Benløse FC havde foretaget sit valg.

Benløse FC valgte, lidt overraskende, midtjyske Sunds FC, så Frederikshavn Blackhawks fik sjællandske Rødovre FC som modstander i semifinale serien, der afvikler første runde 24-25 marts.

Benløse - Sunds mødte hinanden 2 gange i Unihoc Floorball Ligaen og Sunds FC vandt hjemme 6-5 med besvær og i Sudden Victory. Benløse FC vandt også på hjemmebane, men med mere overbevisende 6-1. Frederikshavn Blackhawks og Rødovre FC vandt også hver sit opgør i grundspillet, Rødovre FC vandt 6-4, mens Frederikshavn Blackhawks vandt med hele 19-1 hjemme i Abildgårdhallen

Vi spurgte Sunds FC Coach Thomas Jørgensen, tidligere BFC Vendsyssel angriber gennem flere sæsoner, om hans tanker omkring Benløse FC.

Benløse FC valgte Sunds FC, ville I selv havde ønsket dem, hvis i havde valget?

Thomas: Vi havde hellere set Frederikshavn Blackhawks som modstandere.

Benløse FC slagtede nærmest BFC Vendsyssel, har det skræmt dig og dine spillere?

Thomas: Nej, vi er ikke skræmte. Vi havde nogle tætte kvartfinalekampe og det tror jeg har givet mere til holdet end Benløses lette sejre.

Hvilke spillere i din trup skal afgøre kampene og hjælpe Sunds FC til den længe ventede DM Finale?

Thomas: Der er flere spillere der kan afgøre kampene, men A-Landsholdsspilleren Mikkel Skov og vores dygtige målmand, Julian Van Enckevort, er to meget gode bud.

Hvem skal I og tilskuerne holde ekstra øje med hos Benløse FC?

Thomas: Tja, deres to udlændinge, Milan Adam og Peter Pfneiszli samt Mathias Toftegaard Glass plejer at gøre sig bemærket.

Hvordan tror du at jeres serie ender?

Thomas: Serien ender forhåbentlig med at vi står i DM Finalen..

Tak til Sunds FC Coach, Thomas Jørgensen.

Vi har også fået fat på Coach Søren Frederiksen fra Frederikshavn Blackhavks og stillet ham lidt spørgsmål op til semifinalerne.

Nu blev i påtvunget at møde Rødovre FC i jeres semifinaleserie, ville i også have valgt dem hvis i havde førstevalget?

Søren: Jeg synes der er 4 stærke hold tilbage og eftersom vi ikke var i en situation, hvor vi kunne vælge, så har vi ikke tænkt så meget over dette.

Som nr. 2 i grundspillet, kan i vælge om i vil starte med 2 kampe hjemme eller 2 kampe på Rødovres FC´s hjemmebane, hvad vælger i?

Søren: Vi starter hjemme i Frederikshavn i Abildgårdhallen!

Rødovre FC tillod kun Copenhagen at score 6 mål mod dem i deres 3 indbyrdes kvartfinaler. Hvad er dine nøgler til at låse det stærke Rødovre forsvar op?

Søren: Rødovre i grundspillet og Rødovre i slutspillet, er to meget forskellige ting, så vi har rigtig stor respekt for dem, det viser deres stærke defensiv også i kvartfinalerne. Jeg synes vi har flere kort at spille ind i forhold til Copenhagen, som Rødovre mødte i kvartfinalerne, så derfor tror jeg også vi vil kunne stå bedre til dem og har gode muligheder for at sætte dem under pres.

Hvem i Rødovre FC skal I og publikum holde et ekstra øje med?

Søren: Rødovre FC er rigtig stærke på back siden, hvor der ikke er en spiller, man kan sige er deres svage led.

Hvordan ender serien?

Søren: Det bliver en meget lige serie, hvor jeg håber at vores hjemmebane vil give os fordelen.

Tak til Frederikshavn Blackhawks Coach, Søren Frederiksen.

Nu skal vi se hvad Nordjyske´s Floorball Ekspert, tidligere BFC Vendsyssel Guldcoach, Kim Olesen har af kommentarer og spådomme til de to semifinaler:

Kim: Det var meget overraskende for mig personligt, at Benløse valgte Sunds fremfor Rødovre. Og hvorfor så det? Sunds FC har et spændende løbestærkt hold, som bare er blevet bedre og bedre som sæsonen er skredet frem. Senest bevist ved at de vandt pokalfinalen i januar måned.

Omvendt Rødovre, som lider lidt i øjeblikket pga. en masse skader i løbet sæsonen og nu ifølge rygterne hiver gamle spillere ind fra pensionstilværelsen.

Måske Coach Hagbarth i Benløse FC har lidt for meget respekt fra Rødovre, som man ellers har besejret ganske sikkert begge gange i år med henholdsvis 8-4 og 7-3.

Men her er mine bud på semifinalerne.

Benløse FC - Sunds FC, 3-2 i kampe.

Som tidligere nævnt et dumt valg af Benløse, som nu virkelig må have tændt op i Sunds. De to indbyderes opgør er endt med en sejr til hvert hold 6-5 i Sunds efter forlænget spilletid og 6-1 til Benløse i Ringsted. Tror at hjemmebanen bliver afgørende i denne serie, og tror at Benløse vinder i kamp 5. Men tæt bliver denne serie uden tvivl.

Frederikshavn Blackhawks - Rødovre FC, 3-0 i kampe.

Rødovre har haft en turbulent sæson med skader og masser af afbud fra nøglespillere. De startede godt ud, men luften gik langsom ud af ballonen, som sæsonen skred frem, kulminerende med deres nederlag på hele 19-1 i Frederikshavn tilbage i december måned.

Frederikshavn Blackhawks tabte pokalfinalen til Sunds FC fordi de valgte at køre på 3 kæder, og jeg tror at Coach Søren Frederiksen har lært af denne fejl, så han ikke ødelægger rytmen, og har hans nøglespillere for lang tid på bænken. Men Blackhawks har uden tvivl kvaliteten til at stå i en DM finale og jeg tror de vinder 3-0 i kampe.

Bliver spændende om Kim Olesen atter kan få næste 100% ret i sine forudanelser, ligesom i kvartfinaleserierne. Semifinale kampene starter som tidligere nævnt i weekenden 24-25 marts.

Tex

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...